Presentació

” Si la gent no va al teatre… el teatre anirà a la gent.”

Foto d'AlbertSegons la paradoxa que va establir Erwin Schrödinger amb un gat i el principi d’incertesa en un mateix instant el gat es viu i mort alhora. En el panorama de les arts escèniques actuals ens passa el mateix. En el precís instant abans d’iniciar un espectacle o producció o exhibició es a la vegada un èxit i un fracás. I si nó que ho preguntin a la Gemma Brió i a tot l’equip de Llibert.

Per aquest motiu em dedico a la  producció teatral. Perquè tots nosaltres som peces capaces de desfer aquesta incertesa i fer d’una decisió un èxit. Un èxit per la companyia que ha creat l’espectacle, que en comença a veure els resultats davant d’un públic; un èxit per a la sala que els acull que proveeix al seu públic d’un espectacle que sap que no els deixarà indiferents; i un èxit per al públic, que veu que els diners que ha invertit en l’entrada li han reportat quelcom que no hagués obtingut quedant-se a casa o gastant-s’ho en qualsevol altra cosa.

Teatre de text, musical, nous formats, experimentació o peces breus… no importa sota quin títol es presenti un plat, sinó quin gust i quines sensacions despertaran al paladar.

Albert Genover. Pel teatre, el que faci falta.

Anuncis